نشست هم اندیشی مدیران و مسئولین کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی و کتابخانه عمومی قلم جهت همکاری دو جانبه

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، نشست هم اندیشی مدیران و مسئولین کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی و کتابخانه عمومی قلم برگزار گردید.

در این نشست مهندس محمدجواد مدرس غروی، مدیرعامل کتابخانه عمومی قلم بر ضرورت همکاری و همفکری دو کتابخانه تأکید کرد و خواستار گسترش همکاری های دو جانبه در جهت رشد و توسعه فرهنگ کتابخوانی عمومی شد. همچنین راهکارهای عملیاتی برای ترغیب نسل جوان به حضور و تردد بیشتر در محیط های کتابخانه ای و نیز روش های افزایش ساعات مطالعه جدید و علاقه مندی مخاطبان بالقوه به کتابخوانی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه وحید شریفی مدیر کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی با مثبت ارزیابی کردن این بازدید، هدف آن را همکاری و اشتراک دانش در کتابخانه‌های تخصصی و عمومی و بررسی ویژگی‌ها، امکانات و تجهیزات ساختمان کتابخانه‌ها دانست.