اعطای رتبه “علمی – پژوهشی” به نشریه پژوهش های عقلی نوین در پژوهشکده اسلام تمدنی؛

به اطلاع تمام اساتید، پژوهشگران و دانش‌پژوهان می‌رساند دو فصلنامۀ پژوهش‌های عقلی نوین وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی؛ پژوهشکدۀ اسلام تمدنی به استناد مصوبه ۵۸۵ مورخ ۲۴/۰۶/۱۳۸۷ شورای عالی حوزه‌های علمیه و با توجه به ارزیابی کمیسیون نشریات علمی حوزه، شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی در جلسه ۹۰ مورخ ۰۶/۱۲/۱۳۹۶ حائز رتبۀ علمی پژوهشی شده است. دوفصلنامۀ پژوهش‌های عقلی نوین که با هدف طرح، تبیین و نقد و بررسی دیدگاه‌های نوین متفکران در حوزه‌های فلسفه و کلام به‌منظور ایجاد و تقویت زیرساخت‌های اندیشۀ نوین اسلامی فعالیت خود را آغاز نموده است، می‌کوشد از این پس با تلاش تمام دست‌اندرکاران گامی مؤثر در راستای تعمیق و تعالی اندیشه و فرهنگ اسلامی که از اهداف عالی دفتر تبلیغات اسلامی نیز می‌باشد، بردارد.

در پایان از همۀ متخصصان، محققان و دانش‌پژوهان عرصۀ علوم عقلی و به‌ویژه حوزۀ مطالعات فلسفی و کلامی دعوت می‌شود با ارسال مقالات علمی خود، ما را در رسیدن به اهداف بلند مجله یاری رسانند. هم‌چنین از پژوهشگران، اعضای هیأت تحریریه، داوران و همۀ دست اندرکاران فصلنامه که در تداوم، انتشار و ارتقای سطح علمی فصلنامه، نقشی اساسی داشته و دارند، تشکر ویژه به عمل می‌آید.