افتتاح چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه با استقبال کم نظیر علاقه مندان پژوهش

صبح روز شنبه ۲۴ آذرماه با حضور آیت الله حسینی بوشهری نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و سایر مدیران و معاونان دفتر تبلیغات اسلامی، چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه افتتاح شد.
روز اول این نمایشگاه با استقبال کم نظیر مخاطبان و علاقه مندان عرصه پژوهش آغاز شد.
در روز اول این نمایشگاه، دکتر نجف لک زایی معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی و آیت الله حسینی بوشهری سخنرانی کردند.
متن کامل سخنرانی های روز اول در این پایگاه اطلاع رسانی به روزرسانی خواهد شد.
لازم به ذکر است این نمایشگاه از تاریخ ۲۴ آذرماه تا ۲۸ آذرماه، ساعت ۸ صبح الی ۲۰ شب در محل مرکز همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی در چهارراه شهدا، ابتدای خیابان معلم دایر خواهد بود.

منبع:تولید محتوای پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی