بازار کتاب قائمیه مرجع آنلاین کتب مذهبی و دینی

بازار کتاب قائمیه

موسسه تحقیقات رایانه‌ای قائمیه اصفهان، از سال ۱۳۸۷ تحت نظر آیت‌الله سید حسن فقیه امامی فعالیت خود را در زمینه‌های مذهبی، فرهنگی و علمی با هدف در دسترس قرار دادن متون و کتب شیعه، آغاز نموده است. این موسسه اولین ناشر دیجیتالی استان اصفهان با مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در راستای تسهیل و تسریع دسترسی محققین به آثار و ابزار تحقیقاتی در حوزه علوم اسلامی، تلاش می‌نماید تا مجموعه‌ای غنی از کتب و مقالات پژوهشی را برای متخصصین و مطالب و مباحثی راهگشا برای فرهیختگان و عموم طبقات مردمی به زبان‌های مختلف و با فرمت‌های گوناگون تولید و در فضای مجازی به صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد. تمامی محتوای چندرسانه‌ای (کتاب، کتاب صوتی، کتاب تصویری، مجلات، روزنامه‌ها، مقالات، پایان‌نامه‌ها) موجود در بازار کتاب دیجیتالی قائمیه با هماهنگی و رعایت کامل حقوق ناشران، نویسندگان و دریافت مجوز کتبی از آنان به صورت کاملاً رایگان عرضه می‌شوند.

سایت این موسسه بیش از ۶۰۰۰ منبع کتاب مذهبی را به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، آذربایجانی، اندونزیایی، چینی، اردو به‌ طور رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این سایت به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی قابل کاربرد است و سیستم جستجوی کتاب‌های آن نیز به همین سه زبان قابلیت جستجو دارد.

این موسسه هم‌چنین چهار نرم‌افزار کتاب‌خوان رایگان همساز با سیستم‌عامل‌های ویندوز فون، آی او اس، اندروید و ویندوز منتشر کرده است که به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی به کاربران خدمات ارائه می‌نمایند.
انواع فعالیت‌های موسسه به شرح زیر می‌باشند:

• تهیه، تدوین و نشر نرم‌افزارهای فرهنگی، آموزشی و کاربردی و عمومی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • تهیه، تدوین و نشر نرم‌افزارهای تلفن همراه دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ارائه و نشر آنلاین محتوای فرهنگی، مذهبی و آموزشی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ثبت نرم‌افزار در مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • اخذ مجوز تولید و تکثیر نرم‌افزار برای محصولات ثبت‌شده
  • تولید و تکثیر محصولات دارای مجوز