تامپسون رویترز مالک موسسه اطلاعات علمی یا همان ISI معروف برای اعلام ضرایب تأثیر مجلات یا ایمپکت فاکتور Impact Factor از پایگاه آنلاینی بنام JCR استفاده میکند.
اطلاعات این پایگاه اواسط  هر سال میلادی بروز رسانی می شود و ضریب تأثیر مجلات پذیرفته شده توسط آی اس آی در آن منتشر می شود.
کارکردهای این پایگاه :
۱. دریافت لیست مجلات با بالاترین ضریب تأثیر در دنیا
۲٫دریافت لیست مجلات هر زمینه ی موضوعی (مثلا در مهندسی شیمی چه مجلاتی جزو ISI می باشند)
۳٫ دریافت بالاترین و موثرترین مجلات هر حوزه ی موضوعی از نظر ISI (مثلا معتبرترین مجلات حوزه ی روانشناسی از نظر ISI)
۴. دریافت ضریب تأثیر یک مجله ی خاص
۵.ارزیابی اینکه آیا مجله ای خاص جزو لیست ISI محسوب می شود یا خیر؟
۶. اطلاعات خاص علم سنجی هر نشریه ی ISI
۷. انتخاب مجله برای ارسال مقالات پژوهشگران، دانشجویان و اساتید.
“خوشحال میشویم مطالب ما را با ذکر یابش (رفرنس و ارجاع) کپی برداری یا استفاده کنید”

برای ورود به این پایگاه روی لوگوی JCR کلیک نمایید

JCR

رایگان شده برای استفاده به روش یابش

پایگاه جی سی آر JCR(Journal Citation Report)

(در صورت عدم ورود در بار اول دوباره کلیک کنید روی لینک)

۱.برای خرید دسترسی مستقیم شخصی(لینک مخصوص به خود شما) با هزینه های مناسب می توانید به Yabesh.ir@gmail.com سفارش دهید
۲٫ کتابخانه ها و سازمان ها برای دسترسی بیشتر و تعداد سرور های بیشتر تضمین شده در طول سال با قیمت های بسیار مناسب و پایین با ۰۹۱۵۱۱۰۵۲۸۵ و یا Yabesh.ir@gmail.com می توانند تماس بگیرند.