دومین کارگاه آموزشی پژوهشی فلسفه علم اصول برگزار شد

به همت گروه فقه کاربردی و با مشارکت مرکز تخصصی آخوند خراسانی

دومین کارگاه آموزشی پژوهشی فلسفه علم اصول برگزار شد

روز چهارشنبه ۱۵ شهریورماه ۱۳۹۶ سالن جلسات تخصصی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی شاهد برگزاری دومین کارگاه یک روزه فلسفه علم اصول بود.

در این کارگاه آموزشی-پژوهشی که به همت گروه فقه کاربردی پژوهشکده اسلام تمدّنی و با مشارکت مرکز تخصصی آخوند خراسانی (ره) برگزار شد، تعداد ۴۳ نفر به صورت اینترنتی و از طریق سایت رسمی پذیرش دفتر تبلیغات اسلامی شرکت کردند و در پایان دوره به ۳۲ نفر از شرکت کنندگان گواهی رسمی شرکت در این دوره آموزشی اهدا شد.

۱۷ طلبه سطح چهار حوزه علمیه خراسان، دانشجوی دکترای تخصصی، و ۱۵ تن از طلاب سطح سه و دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها از جمله شرکت کننده گان در این کارگاه تخصصی بودند.

اولین جلسه ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه و با سخنرانی دبیر علمی این دوره آموزشی پژوهشی حجت الاسلام و المسلمین شفیعی برگزار شد. وی پس از گزارش از فعالیت‌های انجام شده در ساحت فلسفه علم اصول در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و معرفی عناوین و اساتید دومین کارگاه یک روزه فلسفه علم اصول از حجت الاسلام و المسلمین مجتبی الهی خراسانی برای برگزاری اولین جلسه دعوت به ایراد سخن کرد تا رسماً این دوره آموزشی پژوهشی آغاز گردد.

عناوین و اساتید این کارگاه یکروزه به شرح جدول ذیل انجام گرفت:

ساعت برگزاری

عنوان مورد بحث