حجت‌الاسلام نجف لک‌زایی، دبیر علمی «پنجمین نشست تخصصی اساتید منتخب علوم‌انسانی اسلامی» هم با اشاره به برگزاری این نشست گفت:  «کنگره بین‌المللی علوم‌انسانی اسلامی به‌دنبال تحقق بومی‌سازی و اسلامی‌سازی علوم انسانی، سلسله نشست‌ها و جلساتی را با حضور اساتید منتخب این حوزه برگزار می‌کند.
 عالی‌ترین مباحث درباره علوم‌انسانی اسلامی در کنگره مطرح می‌شود، اما از دو سال قبل جلساتی با موضوعات مختلف علوم‌انسانی اسلامی با حضور اساتید منتخب برگزار شد تا آخرین وضعیت رشته‌های تخصصی مشخص شده و کنگره علوم انسانی اسلامی با آمادگی بیشتری برگزار شود.
لک‌زایی با اشاره به برگزاری نشست علوم سیاسی اسلامی که در مشهد برگزار می‌شود، گفت: «پنجمین نشست به موضوع علوم‌سیاسی با رویکرد دولت‌سازی در ایران تعلق گرفته که در آن‌ ۲۵ نفر از اساتید این حوزه از دانشگاه‌ها و مراکز علمی مختلف گرد هم می‌آیند تا این موضوع را از منظرهای مختلف بررسی کنند.»
لک‌زایی درباره مقالاتی که در این نشست ارائه می‌شوند، گفت: «مقالات با سه رویکرد فلسفه سیاسی دولت‌سازی، رویکرد فقه سیاسی و رویکرد جامعه‌شناسی سیاسی طبقه‌بندی شده‌اند و ۱۲ مقاله با این سه رویکرد ارائه شده که توسط اساتید نقد و بررسی می‌شوند.»
رئیس کمیسیون علوم‌سیاسی کنگره بین‌المللی علوم‌انسانی اسلامی گفت: «مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم و در فرآیند پنج‌گانه تحقق اهداف انقلاب اسلامی، مرحله سوم را به استقرار دولت اسلامی در ایران اختصاص داده بودند. موضوع اصلی علوم سیاسی، دولت است و بر این اساس از دانشمندان این حوزه انتظار می‌رود به بحث درباره دولت‌سازی بپردازند و آن را در کانون توجه قرار دهند.»
وی در پایان تصریح کرد: «نشست علوم‌سیاسی با رویکرد دولت‌سازی در ایران، پیش‌نشست «کنگره بین‌المللی علوم‌انسانی اسلامی» در کمیسیون علوم‌سیاسی است تا بتوانیم برای کنگره با آمادگی زیاد حضور پیدا کنیم و توجه اساتید علوم سیاسی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به دولت‌سازی در ایران با رویکرد اسلامی جلب کنیم.»

منبع:روزنامه فرزانگان تاریخ چهارشنبه ۱۳۹۸/۰۳/۲۹

فایل های مربوطه :