دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهش و فناوری، بر لزوم بهره‌مندی از دیدگاه‌های تخصصی و تحلیل‌های علمی اعضای هیئت علمی به منظور تقویت روحیه نشاط و امید در جامعه تأکید کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر غلامی در این نامه آورده است: دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهش و فناوری، به مثابه نهادهای مورد اعتماد جامعه، همواره به «مسئولیت اجتماعی» خود متعهد بوده‌اند و اکنون نیز، که کشور عزیز ما تحت فشار تحریم‌ها و تهدیدهای نظام سلطه جهانی است، از دانشگاه، به‌ویژه اعضای هیئت علمی، که همواره دلسوز و علاقه‌مند به سرنوشت کشور بوده‌اند، انتظار می‌رود چونان مرجعی خبره و معتمد در محیط‌ها و سازمان‌های عمومی حضور یابند و با دیدگاه‌های تخصصی و تحلیل‌های علمی خود نشاط و امید را در مردم تقویت کنند.
دکتر غلامی در این نامه می‌افزاید: هدف از این اقدام سرپوش نهادن بر مشکلات و نقایص نیست، بلکه پیشگیری از تخریب بیشتر اعتماد عمومی با تزریق روحیه گروهی و تلاش هدفمند، تقویت جنبه‌های مثبت و ایجاد فرصت‌های برطرف کردن مشکلات است.
وی در ادامه آورده است: امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به حضور اعضای هیئت علمی احساس می‌شود؛ رئیس محترم جمهوری نیز بارها از آنان درخواست مشاوره تخصصی، طرح راه حل و هم‌فکری را داشته است و بنابراین انتظار می‌رود دانشگاه‌ها دست به اقدامات مشخص بزنند و گام‌های عملی بردارند.
وزیر علوم همچنین در بخش دیگری از این نامه، بر برنامه‌ریزی برای حضور مؤثر مسئولان و افراد صاحب نظر مؤسسه در رسانه‌های محلی و صدا و سیمای استان‌ها، درج مطلب در روزنامه‌ها و شبکه‌های اجتماعی محلی برای بیان عملکردهای مطلوب و طرح راه حل برای رفع مشکلات موجود و برگزاری نشست‌هایی برای بررسی زمینه‌های همکاری با دستگاه‌های اجرایی، به ویژه واحدهای تولیدی و صنعتی استان، به منظور کمک به رفع مشکلات موجود، به ویژه تأمین قطعات و مواد مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی در شرایط تحریم، تأکید کرده است.