دسترسی آسان به آثار دانشمندان بزرگ ایرانی و اسلامی، در تمامی علوم، یکی از نیازهای اساسی پژوهشگران و اهل مطالعه به شمار می رود؛ مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نیز گام های بسیار ارزشمندی در این زمینه برداشته و بر می دارد. از این رو، پس از ارائه کتابخانه جامع طب (نسخه ۱)، این مرکز در اقدامی شایسته، به ارتقای نسخه در ارتباط با این نرم افزار پرداخته است.
شایان توجه می باشد، کتابخانه جامع طب، تنها با هدف ایجاد زمینه پژوهش های طب سنّتی، تولید و منتشر شده است؛ بنابراین، درمان بدون مراجعه به طبیب متخصص، مجاز نیست. مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، به هیچ عنوان، در قبال تبعات حاصل از اطلاعات و دستورات طبّی موجود در این نرم افزار، مسئول نمی باشد.

محتوا :
• متن کامل ۹۰۶ عنوان کتاب و رساله طبّی در ۱۲۰۰ جزء، به زبان: فارسی، عربی، اردو و انگلیسی، شامل موضوعات مختلف طب