اطلاعات

_
  • ارائه دهنده : دکتر میثم ظهوریان، مدیر اندیشکده توسعه منطقه ای خراسان رضوی حجت الاسلام مجید فاطمی ارفع، عضو سابق شورای اسلامی شهر مشهد دکتر مجید فولادیان، عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، گروه علوم اجتماعی)
  • This is list item
  • زمان: ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ ۹ تا ۱۱مجری: پژوهشکده اسلام تمدنی

دریافت محتوا

• دانلود فایل صوتی حجم فایل ۳۷مگا بایت
  • دانلود فایل تصویریفعال نیست
  • سایر موارددریافت اسلاید و ..

معرفی برنامه

_

دومین نشست گفتگو محور نخستین همایش ملی الهیات شهر با موضوع: سه گانه زایر، مجاور و خادم و نسبت آن با مفهوم شهروندی در شهر مشهد .میهمانان و اساتید مدعو: دکتر میثم ظهوریان، مدیر اندیشکده توسعه منطقه ای خراسان رضوی، حجت الاسلام مجید فاطمی ارفع، عضو سابق شورای اسلامی شهر مشهد و دکتر مجید فولادیان، عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، گروه علوم اجتماعی) در تاریخ چهارشنبه ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۰ ساعت ۹ تا ۱۱ صبح در اتاق جلسات پژوهشکده اسلام تمدنی برگزار گردید.

متن چکیده