۱۵ شهریورماه ۱۳۹۷ نهمین نشست تخصصی فقه شهر و شهرنشینی در قالب کرسی ترویجی عرضه و نقد ایده علمی «چالش های پیش روی مکتب "نص گرایی" در حل مسائل فقه شهر» برگزار می شود. در این نشست که به همت گروه پژوهشی فقه کاربردی پژوهشکده اسلام تمدّنی برگزار خواهد شد، حجت الاسلام مصطفی درّی پژوهشگر عرصه فقه شهر و شهرنشینی و مدرس حوزه علمیه قم ارائه بحث خواهند داشت. همچنین دکتر محمود حکمت نیا عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به عنوان استاد ناقد نشست و حسین الهی خراسانی دانش پژوه دوره های تحصیلات تکمیلی فقه مقارن مرکز تخصصی آخوند خراسانی(ره) به عنوان دبیر علمی این نشست حضور خواهند داشت.

تصویر دعوتنامه این نشست تخصصی از نظرتان میگذرد.

اطلاعات مربوط به این نشست که نهمین نشست تخصصی فقه شهر و شهرنشینی می باشد به شرح ذیل است:

ارائه دهنده:حجت الاسلام و المسلمین مصطفی درّی

استاد ناقد: دکتر محمود حکمت نیا

دبیر علمی: حسین الهی خراسانی

زمان برگزاری نشست: روز پنجشنبه ۱۵ شهریورماه ۱۳۹۷ ساعت ۱۰ صبح

مکان برگزاری: مشهد، چهارراه خسروی، خیابان آیت الله خزعلی، نبش گذر آیت الله واعظ طبسی، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، طبقه دوم، اتاق جلسات تخصصی.

فایل چکیده مطالب آماده شده برای ارائه در این نشست تخصصی از طریق پیوند زیر قابل دسترسی است.

چکیده مقاله ارائه شده برای ارائه در نهمین نشست تخصصی فقه شهر