کتاب راهبردهای ائمه در مواجهه با ناهنجاری‌های اجتماعی نوشته دکتر سیدعلیرضا واسعی حائز رتبه اول گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی دکتر سیدعلیرضا واسعی در دوازدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان‎ حائز رتبه اول سطح چهار در قالب کتاب با عنوان اثر راهبردهای ائمه در مواجهه با ناهنجاری‌های اجتماعی در سال تحصیلی ۹۵-۹۶ گردید.

معرفی اجمالی اثر:

مشکلات اخلاقی و ناهنجاری های امروز جوامع اسلامی محققان و اندیشمندان زیادی را به تأمل  و تحقیق واداشته تا راهکاری برای اصلاح آن بیابند. کتاب راهبردهای ائمه در مواجهه با ناهنجاری ها، به همین منظور شکل گرفت تا براساس سنت و سیره پیشوایان معصوم، الگوی مناسبی برای رویارویی با کژی ها و ناهنجاری ها ارائه دهد، با این رویکرد که تحقق جامعه برین شیعی، بدون پیروی از سیره آن بزرگان، در مرحله شعار باقی می ماند و طبعاً بهترین شاخص سنجش ارزش مداری جامعه، هم سویی با سنت و الگوی رفتاری آنان است.