اشاره بحث درباه سبیک زندگی و آداب اسلامی در ضروری جامعه کنونی ماست. هر جامعه‌ای زمانی می‌تواند محصول و ثمره جهان‌بینی و ایدئولوژی خود را به دیگران نشان دهد که روش زندگی اجتماعی او متناسب با بازرها و ارزش‌هایش الگوی جدیدی را پی‌ریزی کنیم» باید همان‌طور که می‌اند, پشیم. زندگی ذ کنیم. با کمال تاسف. ما نتوانسته‌ایم میان باورهای بنیادین و ارزش‌های در حوزه‌های گوناگون اجتماعمی. از طرف دیگر آنکه مسلمان هستیم» از آداب‌ورسوم غیراسلامی وابهمعنای دیگ را ازافرهنگک ضداسلامی متانر اسست. غفلت از سیک زند کی مینواند جبران‌ناپذیری بر پیکره جامعه وارد کند. وقتی مردم نتوانند میان شیوه زندگی خود و باورها و ارزش‌هایشان ارتباط برقرار کننده پس از گذشت زمان» این امکان وجود دارد که از باورها دست بشویند و آن‌ها رااتاکارآمد تلقی کنند. این مقاله سعی دارد به رابطه بین سبک زندگی و تمدن اسلامی بپردازد. به این منظور و برای رسیدن به این هدفء به مفاهیمی از قبیل تمدن ، تمدن اسلامی؛ آداب». سبک زندگی ، دین و سبک زندگی و رابطه سبک زندگی اسلامی و تمدن اسلامی خواهد پرداخت.

دریافت مقاله

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!