رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: این انتظار از ما می‌رود که همانگونه که در عرصه سلامت بدنی، ظاهری و جسمی در میان کشورهای مطرح دنیا قرار داریم، در حوزه سلامت دینی، روحی و معنوی نیز به عنوان سرآمد کشورها شناخته شویم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به  به نقل از خبرگزاری ابکنا به نقا ار مفدا، حجت‌الاسلام والمسلمین نجف لکزایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و استاد تمام گروه علوم سیاسی دانشگاه باقر العلوم(ع) در پیامی به مناسبت رونمایی از سه نرم افزار «قرآن و سلامت» و «کتاب دستنامه دین و سلامت»، گفت: این انتظار از ما می‌رود که همانگونه که در عرصه سلامت بدنی، ظاهری و جسمی به حول قوه الهی در میان کشور‌های مطرح دنیا قرار داریم، در حوزه سلامت دینی، روحی و معنوی نیز به عنوان سر آمد کشور‌ها شناخته شویم.

وی افزود: نمونه فعالیت‌هایی که با همکاری بخش‌های قرآنی وزارت بهداشت و پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی انجام شده است، نشان می‌دهد این توانایی و پتانسیل در کشور وجود دارد و اگر هم افزایی لازم ایجاد شود، این کار شدنی است.

لکزایی با بیان این‌که در قرآن کریم، همانگونه بر قلب سلیم تاکید شده است که بر قلب مریض، تصریح کرد: قلب مریض در روز قیامت موجب خواری صاحب خود خواهد شد، اما قلب سلیم موجبات سرافرازی صاحب خود را به دنبال خواهد داشت. قلب سلیم قلبی است که اگر دچار بیماری شد بلافاصله به درگاه خداوند متعال خود را باز می‌گرداند، چنانکه در آیات ۷۷، ۷۸ و۷۹ سوره «شعرا» خداوند متعال می‌فرماید که “وَلَا تُخْزِنِی یَوْمَ یُبْعَثُونَ یَوْمَ لَا یَنْفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ” یعنی خدایا مرا در روزی که نه ثروت و قدرت مادی و نه فرزندان و قدرت خانوادگی به کار می‌آید، خار نکن.

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان کرد: در این روز کسی که با قلب سلیم وارد شده باشد خوار نمی‌شود و عزیز است. من دور نمی‌بینم روزی را که جمهوری اسلامی به همت شما عزیزان در قله و در اوج باشد.

منبع:خبرگزاری ایکنا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *