به همت اداره کتابخانه و اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی؛

نشست تخصصی کاربرد های هوش مصنوعی در پژوهش های علوم اسلامی برگزار گردید

نشست تخصصی کاربرد های هوش مصنوعی در پژوهش های علوم اسلامی به همت اداره کتابخانه و اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی، وحید شریفی مدیر اداره کتابخانه و اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، به تعریف پژوهش دیجیتال پرداخت و گفت: امروزه در حوزه تحقیقات و پژوهش نیز تحول دیجتال نقش اساسی دارد. مطالعات کتابخانه ای دیگر محصور در کتاب‌ها و مقالات چاپی نیست.

وی افزود: بسیاری از وب‌ سایت‌ها و پایگاه‌ های اطلاعاتی برای انواع موضوعات محتوای اطلاعات آنلاین و به روز در اختیار پژوهشگران قرار می‌دهند. همچنین ابزارهای پژوهشی برای نگارش، پژوهش، آمار، استناددهی و سایر فرآیند پژوهش در قالب نرم‌افزارهای الکترونیکی در دسترس هستند. از این رو برای استفاده از ابزار دیجتال به پرسشی از این دست که “چگونه می‌توان با بهره گیری از ابزار دیجیتال در پژوهش سرعت عمل بیشتری داست؟” پاسخ دهیم. قطعا با بررسی امکانات موجود و شناسایی ابزارهای مناسب می‌توانیم در تحول دیجتال پژوهش عقب نمانیم.

مدیر اداره کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، پس از بررسی پیرامون ابعاد پژوهش دیجیتال با معرفی جعبه ابزار دیجیتال پژوهشگران، به دسته بندی ابزارهای دیجیتال پژوهشی مورد نیاز محققان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان پرداخت و گفت: با توجه به روند جهانی” تحول دیجیتال”، اکو سیستم پژوهشی، همگام با این روند، ابزارها و پلت فرم های دیجیتال متنوعی را فراهم کرده است. این ابزارها با دو هدف ساده سازی فرآیندهای پژوهشی و تسهیل ارتباطات بین پژوهشگران طراحی شده اند.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *