معاون منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: در ارزیابی عملکرد ادارات ستادی،سه دسته از شاخصه های عمومی،اختصاصی و تعاملی ادارات با مراکز و پژوهشکده ها و بالعکس مد نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی،علی اکبری معلم در گفت و گویی با اشاره به فعالیت های معاونت منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه برای بهتر برگزار شدن هفته پژوهش و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم،اقدام به انجام فعالیت هایی کرده است که فعال کردن کارگروه منابع انسانی، مالی و پشتیبانی از جمله این فعالیت ها بوده است که در این خصوص پس از برگزاری جلسات متعدد نسبت به اصلاح دستورالعمل ادارات برتر، اجاره سالن مورد نیاز و همینطور پیگیری بودجه مورد نیاز و برنامههایی که برای پشتیبانی نیاز است در این جلسات مورد بررسی و تعیین تکلیف شده است.
وی یکی دیگر از فعالیتهای معاونت منابع انسانی، ارزیابی عملکرد ادارات ستادی پژوهشگاه است. برابر تصمیم هیأت رئیسه، هر سال در هفته پژوهش عملکرد ادارات ستادی پژوهشگاه مورد ارزیابی قرار میگیرد. ۱۳ اداره موجود پژوهشگاه به همراه ۱۲ اداره امور پژوهشی در قالب دستورالعمل انتخاب اداره برتر مورد ارزیابی قرار میگیرند.
معاون منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: در ارزیابی عملکرد ادارات ستادی، سه دسته از شاخصههای عمومی، اختصاصی و تعاملی ادارات با مراکز و پژوهشکدهها و بالعکس مد نظر قرار میگیرند.
وی افزود:شاخصهای عمومی آندسته از فعالیتهایی است که بر اساس سیاستها و اولویتهای پژوهشگاه باید کارهایشان را به انجام برسانند و عمل به آن و حفظ این ویژگیها از حمله داشتن نگرش راهبردی و برنامه محوری برای تمامی ادارات ضروری است.
اکبری معلم اظهار داشت: شاخصههای اختصاصی فعالیتهایی را مدنظر قرار میدهد که هر اداره به صورت اختصاصی آن فعالیت را به انجام میرساند و در اداره دیگر تعریف نشده است و اما شاخصهای تعاملی، نتیجه عملکرد هر اداره نسبت به تعامل با ادارت دیگر است. یعنی نوعی نظرسنجی از عملکرد ادارات ستادی است. در توزیع امتیاز شاخصها ۴۵ برای امتیازهای عمومی، ۳۵ امتیاز برای شاخصهای اختصاصی و ۲۰ امتیاز برای شاخصهای تعاملی درنظر گرفته شده است.
وی گفت: هدف اصلی از انجام ارزیابی از عملکرد ادارات ستادی، تقویت انگیزه همکاران، تقویت همدلی و کار گروهی و رصد میزان سیاستها و اولویتهای پژوهشگاه است که در طول سال برای همه عزیزان ابلاغ شده است.
معاون منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از دیگر فعالیتهای این معاونت را ، اجرای برنامه تجلیل از برترینهای ستاد پژوهش است. در این روز معاونت با ارائه گزارشی از ارزیابی عملکرد ادارات ستادی و معرفی برترینهای ادارات با سخنرانی برخی از مسئولان حوزوی و مسئولان دفتر بهره میگیرند و در پایان هم ضمن معرفی ادارات برتر، از رؤسای آنها درخواست میشود که برای بیان نظرات خودشان که ویژگیها و برتر شدن خودشان را در چند دقیقه برای حضار و مخاطبان بیان کنند.
وی خاطر نشان کرد: امید داریم با انجام به موقع وظایف و ایجاد همدلی بیشتر در بین همکاران بتوانیم در تحقق هدفهای پژوهشگاه و دفتر تبلیغات اسلامی بیش از پیش موفق باشیم.
منبع:روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی
بدون دیدگاه