در راستای ارزیابی و هم‌افزایی فعالیت‌های علمی و پژوهشی؛

جلسه شورای مدیران پژوهشکده اسلام تمدنی و اداره کل پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد

گزارش جامع فعالیت‌های هفته پژوهش با حضور رئیس پژوهشکده و مدیران ادارات و گروه‌های پژوهشی بررسی شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی، جلسه شورای مدیران پژوهشکده اسلام تمدنی و اداره کل پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، با حضور رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی، مدیران ادارات و مدیران گروه‌های پژوهشی برگزار شد.

این جلسه با محوریت ارائه و بررسی گزارش فعالیت‌های انجام‌شده در هفته پژوهش تشکیل گردید و حاضران به تبیین اقدامات علمی، پژوهشی و اجرایی صورت‌گرفته در این مناسبت ملی پرداختند. در این نشست، میزان تحقق اهداف برنامه‌ریزی‌شده، کیفیت برگزاری برنامه‌ها و میزان اثرگذاری فعالیت‌ها در ارتقای جایگاه پژوهشی مجموعه مورد ارزیابی قرار گرفت.

همچنین در ادامه جلسه، بر ضرورت هم‌افزایی میان ادارات و گروه‌های پژوهشی، تقویت برنامه‌های مسئله‌محور و ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های پژوهشی در سال پیش‌رو تأکید شد. ارائه پیشنهادها و تبادل نظر مدیران حاضر، زمینه‌ساز ترسیم چشم‌انداز دقیق‌تر برای برنامه‌های آتی پژوهشکده و اداره کل پژوهش عنوان گردید.

این جلسه در فضایی تعاملی و کارشناسی برگزار شد و بر استمرار جلسات ارزیابی و گزارش‌دهی به‌عنوان یکی از ارکان اصلی ارتقای نظام پژوهشی تأکید شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *