در جلسه نقد کتاب غریب قریب مطرح گردید:
کتاب غریب قریب پرداخت خوبی به دوره های تاریخی داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پزوهشکده اسلام تمدنی، دکتر محمد باغستانی مدیر گروه و عضو هیأت علمی گروه هنر و تمدن اسلامی پژوهشکده اسلام تمدنی در جلسه نقد کتاب غریب قریب نوشته سعید تشکری گفت: سعید تشکری در این کتاب پرداخت خوبی به دوره های تاریخی داشته است .
وی افزود: شیوه نگارش کتاب غریب قریب به گونه ای است که می شود برای ساخت فیلم و سریال از این کتاب استفاده نمود.
مدیر گروه هنر و تمدن اسلامی پژوهشکده اسلام تمدنی گفت: جا داشت در این کتاب به اقداماتی که در دوران صفویه صورت گرفته است بیشتر اشاره می شود.
کتاب “غریب قریب” داستانی معنوی از سعید تشکری است که نشر “ کتابستان معرفت” نیز آن را منتشر کرده است. سری دوم این کتاب در سال ۱۳۹۹ در چیزی حدود ۶۰۰ صفحه به چاپ رسیده است. این کتاب ارزشمند حاصل پژوهش های نویسنده در خصوص بارگاه امام رضا است. نویسنده در این کتاب نحوه و چگونگی ساخت بارگاه امام هشتم شیعیان را در دوره های مختلف تاریخی مورد بررسی قرار داده است. این تحقیق یک مطالعه تاریخی در مورد یک بنای مذهبی است که سال های سال است جمعیت زیادی را از سرتاسر جهان در خود جای می دهد. شاید برای بسیاری جالب باشد که بدانند این بنای باشکوه و زیبا چگونه ساخته شده است و در طول تاریخ چه چیزهایی را به خود دیده است. تشکری در این دوازده بخش روایت هایی از ساخت این بارگاه در دوران های نوغانیان، سامانیان، غزنویان، سلجوقیان، خوارزمشاهیان، چنگیزی ها، ایلخانان، تیموریوان، صفویان، افشاریان و قاجار ارائه کرده است.
بدون دیدگاه