اطلاعات

_
  • سخنرانی اساتید: سیدمحمد طباطبایی یزدی، سیدحسن موسوی بروجردی، قیس بهجت العطار
  • زمان: پنجشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۹ تا ۱۱مجری: پژوهشکده اسلام تمدنی

دریافت محتوا

_

تصاویر

_

معرفی برنامه

_

به همت کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و کتابخانه تخصصی امیرالمومنین(ع) برگزار می گردد؛

آیین معرفی وبررسی کتاب (( کلمات سید العرب ابی الحسن علی بن ابی طالب))

با سخنرانی اساتید : سید محمد طباطبایی یزدی، سید حسن موسوی بروجردی ، قیس بهجت العطار

زمان : پنجشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۹ تا ۱۱

❇️مکان : چهارراه خسروی بسمت چهارراه شهدا ، نبش خ آیت ا… واعظ طبسی ، سالن همایش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی

به همت کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی؛

مراسم معرفی و بررسی کتاب ارزشمند “کلمات سید العرب؛ أبی الحسن علی بن أبی طالب صلوات الله علیه” برگزار شد

مراسم معرفی و بررسی کتاب ارزشمند “کلمات سید العرب؛ أبی الحسن علی بن أبی طالب صلوات الله علیه”با سخنرانی اساتید سید محمد طباطبایی یزدی، سید حسن موسوی بروجردی ، قیس بهجت العطار برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی، مراسم معرفی و بررسی کتاب ارزشمند “کلمات سید العرب؛ أبی الحسن علی بن أبی طالب صلوات الله علیه” به همت کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و با همکاری کتابخانه تخصصی حضرت أمیر المؤمنین علی (ع)؛ پنج شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۳۴۳ و همزمان با هفته پژوهش برگزار شد.

این کتاب گنجینه‌ای است که در اواخر قرن چهارم هجری از گفتارها و فرمایشات حضرت علی علیه السلام تدوین شده است، به تازگی و تصادفا در خزانه نسخ خطی کتابخانه سلیمانیه استانبول ضمن مجموعه أیا صوفیه یافت شده، و ظاهراً چند سالی پیش از نگارش نهج البلاغه جمع آوری وتألیف گردیده است. این کشف با اهمیت سخنانی چند از حضرت امیر (ع) را به مجموعه تراث متبقی از فرمایشات آن حضرت می افزاید و مشترکات آن با سایر تراث منتسب به آن حضرت نیز موجب توثیق و تحکیم هر چه بیشتر آن تراث خواهد بود. محتویات این کلمات، همانند سایر آثار أمیر المؤمنین، به اصول اخلاقی اجتماعی و احکام و قضاوتهای حضرتشان پرداخته و به مسلمانان و بشریت در طول تاریخ درس‌هایی از حکمت و اندیشه می‌دهند. از خصائص این اثر توجه ویژه به أحادیث و روایات اعتقادی و جمع فرمایشاتی است که در اثبات حقّ حضرت امیر رهگشا است.

حال آنکه سید شریف رضی در نهج البلاغه بیشتر به جنبه های ادبی و بلاغی سخنان آن حضرت توجه داشته است. قریب ۱۰۰ خطبه، روایت و کلمه از کلمات موجود در این اثر نویافته از انفرادات و انحصارات این کتاب است که تا کنون در مصادر دیگر از آنها نشانی در دست نبود.

_

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *