انجام تحقیقات و پیگیری انتشارات در هنگام مواجه شدن با استرس­‌های محلی یا جهانی دشوار است. به طور حتم، حفظ سلامتی و ایمنی خود و خانواده­­، جزء اولویت اصلی هر فرد است. برای تداوم فعالیت‌­های انتشاراتی، تیم نویسندگان باتجربه الزویر در اینجا گزیده­‌ای از منابعی را ارائه می‌­دهد که شاید برای شما نیز مفید باشد. بدون شک، با برخی از این ابزارها آشنا هستید، اما این تیم وعده داده است که در این شرایط دشوار، پشتیبانی بیشتری را برای شما فراهم خواهد کرد. این تیم در قالب ۴ شعار قصد دارد محققان را در این شرایط استرس‌زا یاری کند: ایمن باش، در ارتباط باش، سازمان‌دهی کن، متمرکز بمان.

  1.  Stay safe
  2.  Stay connected
  3.  Stay organized
  4.  Stay focused

ایمن باش

مهم‌ترین مورد توجه به سلامتی و امنیت شما و خانواده شما است. با خدمات مشاوره پزشکی کشور خود مشورت کنید و از سلامت روانی خود غافل نشوید. می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ به منابع زیر مراجعه کنید:

ما نویسندگان را به نگارش تحقیقات مربوط به Covid-19 تشویق کرده‌­ایم تا پس از بررسی مقالات‌شان توسط میز مرجع، نسخه پیش را چاپ را به SSRN ارسال کنند. بدین منظور یک پرتال اختصاصی برای COVID-19 افتتاح شده است:

 a dedicated COVID-19 portal for this purpose

Resources

بسته به وضعیت شما، ممکن است نتوانید به کتابخانه، آزمایشگاه بروید و به منابع فیزیکی دیگر خود دسترسی پیدا کنید. با نحوه دستیابی از راه دور به منابع آشنا شوید:

در اینجا لینک دسترسی باز به برخی محتواها فراهم شده است:

استفاده از ابزارهای برای یافتن، اشتراک و دسترسی به تحقیقات مانند:

GetFTR, howcanishareit.com, Share Links and the postdoc free access program

در ارتباط باش

  • سعی کنید با شبکه‌­ها یا انجمن­‌های علمی که ممکن است کنفرانس‌های مجازی را برگزار کنند آشنا شوید.
  • اگرچه ممکن است نتوانید در کنفرانس­‌ها شرکت کنید و بازخورد حضوری از مخاطبانتان کسب کنید، اما گزینه­‌های بسیار دیگری وجود دارد! شما می‌­توانید تحقیق خود را به‌صورت آنلاین و یا ارسال در یک گروه مندلی انجام دهید. از طرف دیگر، با ارسال تحقیق خود به سرور پیش چاپ مانند SSRN، می­‌توانید بازخوردهای آن را دریافت کنید و یا عناوین داوری شده را پیگیری کنید.
  • اگر قادر هستید، از ابزارهای ارتباطی مانند WebEx، WhatsApp، Skype، WeChat، Google Hangouts یا Zoom استفاده کنید.
  • قدرت رسانه­‌های اجتماعی را برای برقراری ارتباط با همکاران و همچنین خانواده و دوستان تحت کنترل خود درآورید.

Resources

Other resource centers:

سازمان‌دهی کن

  • دور ماندن از مطب یا آزمایشگاه و محل کار باعث می­‌شود تا رویکردهای خود را مجدداً بازبینی کنید.
  • از ابزارهایی برای کمک به برنامه‌ریزی و سازمان‌دهی وظایف و تیم‌های خود مانند Trello، Google Tasks، Asana یاSlack استفاده کنید.
  • مهلت‌های تمدید شده زمان انجام کارها را بررسی کنید و انجام بعضی از کارهای ضروری‌تر را جایگزین کنید.
  • به همین ترتیب، توجه داشته باشید که وقتی مقاله‌ای را برای مجله‌­ای ارسال می­‌کنید بدون شک، ممکن است با مشکلات مشابهی روبرو باشد.در نتیجه، توجه داشته باشید که روند داوری ممکن است بیش‌ازحد معمول طول بکشد. سردبیران و داوران از صبر شما در این زمان دشوار قدردانی می­‌کنند.

Resources

متمرکز بمان

  • در این شرایط بحرانی، اکثر ژورنال‌ها و سایر نشریات هنوز هم به صورت پاره‌وقت کار می­‌کنند، اما همان‌طور که در بالا ذکر شد، روند داوری انتشارات ممکن است بیش از حد معمول طول بکشد.
  • اگر قادر به چاپ یک متن کامل در بازه زمانی مورد نظر نیستید بهتر است که تحقیق خود را در قالب­‌های مانند مقاله­‌های کوتاه مقالات کاری، ایده، گزارش موردی، مقاله­‌های داده، نسخه‌های پیش چاپ ارائه نمایید.
  • NB SSRN، مقالات را در قالب ایده، پوستر، مجموعه داده، مقالات کار، نتایج منفی، مقالات کنفرانس و موارد دیگر را می‌پذیرد.
  • اگر نمی‌توانید با نویسنده دیگری همکاری کنید، می­‌توانید از ابزارهایی مانند. JournalFinder, Author Services استفاده کنید.

Resources

کمک و پشتیبانی

اگر به کمک نیاز دارید، از مرکز پشتیبانی ما our support center دیدن کنید، در آنجا می­‌توانید پاسخ بسیاری از سؤالات خود را بیابید، همچنین از طریق ارسال ایمیل، گپ، تلفن و تنظیم تماس تلفنی می‌­توانید با نمایندگان پشتیبانی ویژه ما در ارتباط باشید.

منبع: Author resilience center

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *