رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی تببین نمود:

هفته پژوهش، فرصتی برای فزونی باروری و ارتقاء بهره وری علمی در فضای کشور

سیدمصطفی احمدزاده: هفته پژوهش، فرصتی است تا مراکز پژوهشی ضمن اطلاع رسانی برنامه ها و فعالیت های پژوهشی یک ساله خود، زمینه را برای تضارب آراء و تبادل اندیشه ها در قالب نمایشگاه، سخنرانی ها، نشست ها و کرسی های علمی فراهم سازند تا باروری و ارتقاء بهره وری علمی در فضای کشور شتاب روزافزونی پیدا کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، سیدمصطفی احمدزاده رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی گفت: پژوهشیان و دانشمندان در کنار یکدیگر و  با نگاه انتقادی و سازنده خویش به هم افزایی دانشی می پردازند تا سهم خویش را در حل یا کاهش مسائل فرهنگی و اجتماعی ایفا کنند.

وی افزود: متأسفانه با توجه به شیوع بیماری کرونا، امکان برگزاری برنامه‌های هفته پژوهش پژوهشکده اسلام تمدنی، همانند سال‌های گذشته نیست؛ لذا تمام برنامه‌ها از طریق فضای مجازی برگزار می‌شود.

رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی بیان کرد: پژوهشکده اسلام تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و  ماموریت خویش،توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی را به عنوان مهم ترین پیشران تمدنی در دستور کار خویش قرار داده و با دعوت از استادان حوزوی و دانشگاهی، تلاش دارد در هفته پژوهش سخنرانی های علمی زیر را برگزار کند. امید است استادان، پژوهشگران، طلاب و دانشجویان، مدیران و کارشناسان فرهنگی با حضور خود بر غنای بحث های پژوهشی بیفزایند.

وی تصریح کرد: برگزاری ۶ نشست‌ تخصصی در طول هفته پژوهش در دستور کار پژوهشکده قرار گرفت. روز یکشنبه ۲۳ آذر نشست تخصصی طبقه بندی علوم در تمدن اسلامی با تاکید بر نقش ایرانیان و دوشنبه ۲۴ آذر نشست تخصصی تحلیل محتوای مجله های علمی پژوهشی قرآنی ایران را خواهیم داشت. روز چهارشنبه ۲۶ آذر نشست بررسی چالش های ماندگار در راه وحدت حوزه و دانشگاه و نشست اهمیت مطالعات تمدنی ایران با توجه به آثار پژوهشکده مطالعات تمدنی اجتماعی و پنج شنبه ۲۷ آذر نشست ظرفیت شناسی پژوهش های دینی برگزار خواهد شد. آخرین نشست، روز شنبه ۲۹ آذر با عنوان نشست تخصصی تعدد نظام آموزشی حوزه و دانشگاه؛ فرصت یا تهدید خواهد بود.

احمدزاده در ادامه به برگزاری دو کرسی ترویجی اشاره نمود و گفت: در این هفته، پژوهشکده اسلام تمدنی دو کرسی ترویجی با عنوان، کرسی ترویجی امکان سنجی و چگونگی استنباط نظریه معنویت از قرآن و کرسی ترویجی رابطه منطق و حکمت متعالیه؛ اثبات گر یا تبیین گر را برگزار خواهد نمود.

مدیر گروه قرآن و مطالعات اجتماعی پژوهشکده اسلام تمدنی گفت: در این هفته یک کارگاه تخصصی با عنوان کارکردهای داده کاوی در علوم انسانی نیز برگزار می گردد.

وی در پایان افزود: علاقه‌مندان جهت آشنایی بیشتر با برنامه‌ها و شرکت در نشست‌ها می‌توانند به سایت نمایشگاه مجازی پژوهشکده اسلام تمدنی به نشانی ici.isca.ac.ir/expo  مراجعه کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *