نشست تخصصی طبقه بندی علوم در تمدن اسلامی با تاکید بر نقش ایرانیان با ارائه دکتر سیدعلیرضا واسعی برگزار گردید.
با توجه به ضرورت همکاری های علمی میان مراکز دانشگاهی و حوزوی، پژوهشکده اسلام تمدنی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، همزمان با ایام هفته پژوهش، اقدام به برگزاری کارگاه ها و نشست های علمی مشترک نموده است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، اولین نشست مجازی از برنامه های مجازی پژوهشکده اسلام تمدنی، در هفته پژوهش، با همکاری انجمن کتابداری و اطلاع رسانی شاخه خراسان، در تاریخ ۲۳ آذرماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه ها بهره گیری از توان علمی طرفین و استفاده دانشجویان و طلاب حوزه های علمیه از مباحث روز در قالب کارگاه های تخصصی می باشد.
دکتر سیدعلیرضا واسعی، دانشیار و عضو هیأت علمی گروه هنر و تمدن اسلامی پژوهشکده اسلام تمدنی، در نشست طبقه بندی علوم در تمدن اسلامی با تاکید بر نقش ایرانیان، موارد مهمی را از جمله ارائه جایگاه یک علم در هندسه معرفتی بشر، القای چگونگی علمیت یک دانش در چارچوب معرفتی، فهم ترابط و تفاوت علوم با یکدیگر، تسری روش ها و قواعد علوم یا شناسایی آن ها، کشف و فهم، نشان دادن اعتبار علوم در عرصه رقابت علم ها، کارکرد علوم و انتظار از آن، تلاش برای ارائه الگویی در تعلیم و تربیت اسلامی، آستان جستجوی آثار علمی مطرح کردند.
فایل ارائه طبقه بندی علوم در تمدن اسلامی با تاکید بر نقش ایرانیان
متعاقبا در همین خبر، فایل صوتی کارگاه هم بارگذاری می گردد.
بدون دیدگاه