بازدید مدیر و کارشناسان کتابخانه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان از مدرسه علمیه نریمانی

بازدید مدیر و کارشناسان کتابخانه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از مدرسه علمیه نریمانی در حاشیه شهر مشهد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی، شریفی مدیر کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی در حاشیه بازدید از مدرسه علمیه نریمانی گفت: این بازدید به دعوت معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان با هدف ارائه نظرات کارشناسی جهت تجهیز و راه اندازی کتابخانه این مجموعه انجام شده است.

وی افزود: با توجه به ظرفیت های کتابخانه دفتر تبلیغات اسلامی همکاری با تمامی مراکز و نهاد های حوزوی از اهداف این مجموعه است و این گونه همکاری ها زمینه ساز توسعه و ترویج تربیت طلاب پژوهشگر است.
همچنین در این بازدید منابع دیجیتال کتابخانه دفتر تیلیغات اسلامی به مدیران مدرسه علمیه امام صادق(ع) معرفی و شرایط تعامل و بهره برداری از این گنجینه ارزشمند مطرح گردید.