وحید شریفی: ۱۰۰۰ جلد کتاب چاپ شده دیجیتال تخصصی در موضوعات له و علیه عرفان و تصوف،  هم اکنون در پایگاه کتابخانه دیجیتال دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به آدرس www.dtelib.ir  بارگذاری و قابل دسترس می باشد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، وحید شریفی مدیر کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی گفت: با توجه به رسالت اصلی پژوهشکده اسلام تمدنی در خراسان که مطالعه و بررسی مؤلفه های تقویت کننده تمدن سازی و ظرفیت های شاخه های مختلف علوم اسلامی در تمدن زائی است، و از جانبی دیگر بازخوانی ظرفیتهای عرفان و تصوف اسلامی می تواند ضمن تقویت ادبیات توصیفی تمدن، اهمیت این شاخه از علوم اسلامی را در نظام هماهنگ تمدن مسلمین معلوم سازد. لذا ضروری است که جایگاه اصلی عرفان و تصوف در مرکز هندسه تمدن اسلامی‌ نشان داده شود، و در نگاهی دیگر تبیین گردد که عرفان آورده‌های پرباری در ساخت تمدن اسلامی دارد.

وی ادامه داد: مطالعه آموزه های عرفان نظری و عرفان عملی و عملکرد آنها در گستره تاریخ تمدن، نیازمند تهیه و تأمین منابع مرتبط می باشد که از طریق زحمات کارشناسان این کتابخانه به شطر وسیعی از آن دست یافتیم. با توجه به تنوع این منابع که در طول بازه زمانی قریب ۱۲۰۰ سال و به زبانهای مختلفی همچون عربی، فارسی و اردو و ترکی، به نظم و نثر، کتابت و تألیف شده؛ شناسائی أمهات مصنفات مدونه و نیز نویسندگان تراز اول در این زمینه، مقدمه تهیه روشمند این منابع بوده است.

مدیر کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی افزود: بحمدلله با زحمات کارشناسان اداره کتابخانه شیخ بهایی   ۱۰۰۰جلد کتاب چاپ شده دیجیتال تخصصی در موضوعات له و علیه عرفان و تصوف، که مشتمل بر آثار تدوین شده در بازه زمانی طولانی تاریخ تصوف می باشد، هم اکنون در پایگاه کتابخانه دیجیتال تحت وب به آدرس www.dtelib.ir  بارگذاری و قابل دسترس می باشد.

شریفی در پایان گفت: شایان ذکر است این مجموعه غیر از کتب منتشره در ایران، شامل کتابهای کمیاب چاپ مصر، بیروت، عراق، ترکیه، هندوستان و پاکستان هم می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *