در گفتگویی با رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی مطرح شد:
فعالیت های پژوهش در بهار ۱۴۰۱
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی، سیدمجید ظهیری رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی، در گفتگویی درخصوص فعالیت های پژوهش در بهار ۱۴۰۱ گفت: پژوهشکده اسلام تمدنی بهار ۱۴۰۱ را قرآنی آغاز کرد و در طول ماه مبارک رمضان در قالب ویژه برنامه سخنرانی های کوتاه و کاربردی در ۶۶ عنوان تولید محتوا نمود.
وی افزود: رویداد مهم دیگری که به شایستگی رقم خورد شرکت فعال در نمایشگاه بین المللی کتاب بود که به تهیه منابع علمی در ۷۸۰ عنوان منجر شد. هم اکنون نمایشگاهی از کتب مذکور در کتابخانه شیخ بهایی دفتر دایر و آماده بازدید فرهیختگان عزیز است.
رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی گفت: رویداد سوم در بهار ۱۴۰۱ برگزاری اولین همایش ملی الهیات شهر بود که در قالب مشارکت با مراکز علمی مهم مشهد مقدس همچون دانشگاه فردوسی، پژوهشکده ثامن، بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی، پس از دو سال تلاش و پیگیری کمیته های علمی و اجرایی همایش، برگزار گردید.
استادیار پژوهشگاه فرهنگ و علوم انسانی ادامه داد: رویداد چهارم که یکی از علائم ورود پژوهشکده اسلام تمدنی به عرصه تصمیم سازی های ملی است، در قالب پردازش نقش تمدنی جناب خواجه نصیرالدین طوسی در روز تاسیس رصدخانه مراغه بود که با مشارکت مراکز علمی مرتبط کشور، طی ۱۰ سخنرانی و قرائت بیانیه و پیشنهاده به شورای عالی فرهنگ عمومی کشور در زمینه نامگذاری مناسب تقویمی روزی ویژه اسلام تمدنی با محوریت خواجه طوسی ره، در سطح کلان دفتر و با امضای معاون محترم پژوهش دفتر و ریاست محترم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به انجام رسید.
ظهیری افزود: از دیگر فعالیت های مهم پژوهشکده اسلام تمدنی در بهار ۱۴۰۱ تصویب دو کرسی نظریه پردازی در کمیته دستگاهی دبیرخانه حمایت از کرسی های نظریه پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.
وی در پایان افزود: در پایان لازم می دانم از همه همکاران پژوهشکده، مدیران گروه های علمی، روسای ادارات، اعضای محترم هبات علمی، کارشناسان معزز کمال قدردانی را ابراز نمایم.
بدون دیدگاه