به مناسبت هفته پژوهش و به همت اداره کتابخانه و اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی برگزار گردید؛
کارگاه تخصصی هوش مصنوعی و کاربرد آن در پژوهش
هوش مصنوعی به پژوهشگران امکان میدهد تا به راهحلهای نوآورانه و پیشرفته برای مسائل پیچیده دست پیدا کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی، کارگاه تخصصی هوش مصنوعی و کاربرد آن در پژوهش با ارائه وحید شریفی مدیر کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی برگزار گردید.
در ابتدای این کارگاه وحید شریفی گفت: هوش مصنوعی به پژوهشگران امکان میدهد تا به راهحلهای نوآورانه و پیشرفته برای مسائل پیچیده دست پیدا کنند. الگوریتمها و مدلهای یادگیری ماشین، به پژوهشگران اجازه میدهند تا الگوهای بهتر و روشهای کارآمدتری را برای حل مسائل پژوهشی کشف کنند، که ممکن است با استفاده از روشهای سنتی مشکلتر یا حتی غیرممکن باشد. به این ترتیب، هوش مصنوعی به پژوهشگران امکان میدهد تا به دانش جدید و نتایج قابل توجهی دست یابند که در غیر این صورت قابل دستیابی نبودهاند.
شایان ذکر است در این کارگاه که ویژه اعضای هیأت علمی و مدیران کل دفتر تبلیغات اسلامی شعبه خراسان رضوی طراحی شده بود، مباحثی از قبیل مفاهیم و کاربردهای پژوهشی هوش مصنوعی، شیوه های استفاده از هوش مصنوعی در ایران، آموزش سایت های ارائه دهنده سرویس های هوش مصنوعی ارائه شد. در بخش دوم کارگاه ضمن معرفی روش نصب نرم افزارها و افزونه های لازم به تمرین مهارتهای استفاده از هوش مصنوعی پرداخته شد.
بدون دیدگاه