بررسی سه طرح تفصیلی در پنجاهمین جلسه پژوهشکده اسلام تمدنی

پنجاهمین جلسه پژوهشکده اسلام تمدنی به بررسی و تصویب جزئیات سه طرح تفصیلی اختصاص داشت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، در پنجاهمین جلسه پژوهشکده اسلام تمدنی طرح های تفصیلی «الگوهای فرهنگی سبک زندگی اسلامی با تمرکز بر روش شهید صدر در کشف مکتب و روش فقهی اسلام» ، «رصد آسیب های اخلاقی تبلیغ در رسانه ملی» و «بررسی جامعه شناختی الگوی اسلامی پیشرفت بر اساس آموزه های قرآن با تأکید بر کنش های اجتماعی» مورد بررسی اعضای این پژوهشکده قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین علی الهی خراسانی به عنوان ناظر طرح «الگوهای فرهنگی سبک زندگی اسلامی با تمرکز بر روش شهید صدر در کشف مکتب و روش فقهی اسلام»تعیین و مقرر شد این طرح با هدف ایجاد ارتباط بین نظام سازی وسبک زندگی توسط دو نویسنده به عنوان همکار پژوهشی متخصص در سبک زندگی بازسازی و بازنویسی شود.
در ادامه جلسه طرح «رصد آسیب های اخلاقی تبلیغ در رسانه ملی »مورد ارزیابی و بررسی اعضای جلسه قرار گرفت و اشکالات مطرح شده از سوی نماینده میز کار تخصصی اخلاق، و شورای پژوهش
توسط مجری محترم اعمال و قرار شد طرح مجددا در شورای علمی گروه با دعوت از دو متخصص رسانه مورد ارزیابی قرار گرفته شود.
در پایان جلسه نیز اعضا به بررسی طرح تفصیلی (موظفی) جناب آقای دکتر سید علینقی ایازی با عنوان «بررسی جامعه شناختی الگوی اسلامی پیشرفت بر اساس آموزه های قرآن با تأکید بر کنش های اجتماعی » پرداخته شد.
شایان ذکر است، در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین نورمحمد نماینده میز کار تخصصی «اخلاق » و حجت الاسلام والمسلمین علی الهی خراسانی نماینده میز کار تخصصی «سبک زندگی » به صورت
حضوری و ویدئو کنفرانسی در این جلسه شرکت کردند.