حضور مدیران و کارشناسان مرتبط با فناوری اطلاعات و کتابخانه دیجیتال دفتر تبلیغات اسلامی قم و شعبه خراسان رضوی در سومین همایش ملی کتابخانه دیجیتالی در دانشگاه علامه طباطبایی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، مدیران و کارشناسان مرتبط با فناوری اطلاعات و کتابخانه دیجیتال دفتر تبلیغات اسلامی قم و شعبه خراسان رضوی در سومین همایش ملی کتابخانه دیجیتالی در سومین همایش ملی کتابخانه دیجیتالی با عنوان پردازش و سازماندهی اطلاعات و دانش که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می گردد، شرکت کردند.

محورهای موضوعی این همایش شامل سیستم‌های پردازش و سازماندهی دانش، چهارچوب‌ها و الگوهای مفهومی بازنمون دانش، رویکردها و روش‌های نوین در پردازش و سازماندهی اشیای محتوایی، استانداردها و میانکنش‌پذیری فراداده‌ها، پردازش و سازماندهی محتوای وب است.