متون آموزشی هر دانشی، از جمله متن منتسب به دانش فقه و اقتصاد اسلامی، در رکود و یا بالندگی آن دانش تأثیر فراوانی دارند؛ زیرا روش بیان مطلب و تفهیم قواعد و نکته‌های آموزشی، نقش مهمی در ساختار فکری و اسلوب نگرش طالبان علم دارد. هم‌چنین پرداختن به مسائل روزمره و موضوع‌های کارساز در جامعه، تأثیرگذاری آن دانش را بیشتر می‌کند. در این مسیر بیان بی‌طرفانه آرای مختلف بر کارایی اثر می‌افزاید؛ زیرا اختلاف آرای صاحب‌نظران، یکی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت علوم است. این اثر تلاش کرده است تا حدی خود را به این ویژگی‌ها نزدیک کند. کتاب حاضر که به پشتیبانی و موافقت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی، به موفقیت نگارش دست یافته دو بخش دارد: بخش اول که مشتمل بر شش فصل است، برخی مبانی فقهی را بحث و بررسی کرده است. فصل‌های اول، دوم و سوم این بخش در حقیقت مخاطب را با فقه، منابع آن و کیفیت رویارویی فقه با تحولات زمان آشنا خواهد نمود. در فصل چهارم این اثر قواعد فقهی موجود در این عرصه بحث شده است. فصل پنجم به قواعد عمومی قراردادها پرخته و ششمین فصل به سمئله مهم مالکیت که وجه ممیزه مکاتب مختلف اقتصادی است، اختصاص یافته است.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!