توسط گروه اشاعه اطلاعات و تبادل دانش انجام شد:

راه اندازی درگاه همیار پژوهش

توسط گروه اشاعه اطلاعات و تبادل دانش پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، درگاه همیار پژوهش انجام شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با تلاش کارشناسان گروه اشاعه اطلاعات و دانش درگاه همیار پژوهش راه اندازی شد. با این کار جدیدترین اطلاعات در حوزه‌های مختلف علوم در اختیار محققان و اعضای هیات علمی قرار می گیرد.
همچنین محققان و اعضای هیئت علمی پژوهشگاه می توانند با مراجعه به این سایت به آدرس hamyar.isca.ac.ir ضمن اطلاع از تازه ترین اطلاعات و اخبار حوزه های آموزشی، کتاب، مقاله، مجله و پایان نامه ، درخواست های پژوهشی خود را مطرح نمایند. کارشناسان این گروه پاسخگوی این درخواست ها خواهند بود.
قابل ذکر است جهت سهولت در استفاده با همکاری اداره توسعه سیستم های اداری دفتر، زبانه همیار پژوهش در سامانه وصال دفتر قابل دسترسی است.

منبع:اخبار پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی