مراسم تجلیل از برگزیدگان هفدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان

مدیر پژوهش و توسعه علمی حوزه علمیه خراسان اعلام کرد:

مراسم تجلیل از برگزیدگان هفدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ در محل سالن همایش مدرسه علمیه سلیمانیه برگزار می شود.

هادی حصاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان بیان کرد: مراسم تجلیل از برگزیدگان هفدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان با حضور و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین خیاط، مدیر این حوزه در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ از ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰ در محل سالن همایش مدرسه علمیه سلیمانیه برگزار می شود.
مدیر پژوهش و توسعه علمی حوزه علمیه خراسان با اعلام این خبر افزود: در این مراسم از برگزیدگان هفدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان در بخش های کتاب، مقاله، پایان نامه، طرح و ایده و نرم افزار پژوهشی با اهدای لوح تقدیر و تقدیم جوایز تجلیل خواهند شد.
وی ابراز داشت: در این مراسم که با حضور علما، اساتید و پژوهشگران حوزه علمیه خراسان برگزار خواهد شد پنج نفر از برگزیدگان فراخوان به ارائه اثر علمی خود خواهند .
همچنین از پنج اثر علمی که توسط انتشارات حوزه علمیه خراسان پیگیری و چاپ شده است رونمایی خواهد شد.
در این فراخوان بیش از دو هزار و ۳۰۰ اثر به این فراخوان ارسال شد که قالب مقاله، پایان نامه و کتاب به ترتیب بیشترین آمار را به خود اختصاص دادند.