تبیین احکام دینی و فقهی مسائل جدید پزشکی، ضروررتی است که همۀ اقشار جامعه بدان نیاز مبرم دارند. از همین رو این مجموعه گردآوری شده تا مسائل و موضوعات جدید پزشکی را از دریچۀ فقه بررسی کند. این مجموعه با تلاش جمعی از پژوهشگران گروه فقه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در دو مجلد به برخی از موضوعات در عرصه  مسائل مستحدثه پزشکی پرداخته است. در مجموعه اول موضوعاتی نظیر: بررسی برخی از مباحث تلقیح، احکام فقهی فسخ نکاح با امراض مسری، نگاهی به مبانی فقهی کالبدشکافی، احکام فقهی سقط جنین و کنترل موالید، پیوند اعضاء و احکام و نظریه ها درباره آن در قالب مقالاتی علمی ارائه شده است.

همچنین جلد دوم این مجموعه در ۴ بخش عرضه شده است: بخش نخست به موضوع شبیه‌سازی پرداخته و در آن مسائلی چون تاریخچۀ شبیه‌سازی، برخورد مجامع جهانی با شبیه‌سازی انسان، حکم فقهی و حقوقی شبیه‌سازی انسان بررسی می‌شود. بخش دوم به مسئلۀ مرگ و حیات اختصاص داشته و این دو موضوع را از دریچۀ پزشکی و فقهی می‌کاود. در بخش سوم یائسگی زنان مطرح شده و بخش چهارم و پایانی کار ترجمه‌ای است از مقالۀ دکتر محمد سلیمان اشقر به نام استناد به حدیث نبوی در مباحث پزشکی و درمانی.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!