به همت اداره کتابخانه و اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی؛

کارگاه تخصصی معرفی منابع پژوهشی دیجیتال قرآنی برگزار گردید

سلسله کارگاه‌های علمی و کاربردی معرفی منابع پژوهشی دیجیتال، با هدف استفاده از نرم افزار‌ها در پژوهش‌های حوزوی و آشنایی با پیشرفت نرم افزارهای علوم اسلامی برگزار می گردد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی، اولین جلسه معرفی منابع پژوهشی دیجیتال قرآنی با موضوع مقایسه منابع دیجیتال بر خط تشیع و اهل سنت با ارائه وحید شریفی مدیر کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با همکاری موسسه علمی پژوهشی کلامنا و پژوهشکده اسلام تمدنی برگزار شد.

در این جلسه ضمن معرفی کلی منابع دیجیتال قرآنی شیعی و سنی به مقایسه ویژگی ها و نقاط قوت و ضعف این منابع پرداخته شد. به عنوان نمونه یکی از ایرادات پایگاه مکتبه الشامله در مقایسه با پایگاه جامع قرآن کریم موسسه نور، عدم موافق للمطبوع است. ایراد دوم عدم نظارت بر کتبی که از طریق کاربران وارد آن می شود. حجم بالا، کندی نرم افزار و جستجوی نرم افزار به صورت کتاب به کتاب از دیگر ایرادات این نرم افزار است. ولی جامعیت و پوشش موضوعی مناسبی دارد.