به همت نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی؛
کتاب «صنف بنایان و معماران دوران اسلامی آداب، اندیشه ها و حیات حرفه ای» روانه بازار نشر شد

کتاب «صنف بنایان و معماران دوران اسلامی آداب، اندیشه ها و حیات حرفه ای» اثر جعفر طاهری است که در پژوهشکده اسلام تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تهیه و به همت نشر این پژوهشگاه به چاپ رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی، کتاب «صنف بنایان و معماران دوران اسلامی آداب، اندیشه ها و حیات حرفه ای» اثر جعفر طاهری، عضو هیأت علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد است که در پژوهشکده اسلام تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه و به همت نشر این پژوهشگاه به چاپ رسید.

اثر پیش روی در راستای تعمیق بحث‌‌های تمدنی و تقویت فضای گفتمانی و جریان‌سازی در ساحت تمدن با هدف شناخت آداب، اندیشه‌‌ها و روش زندگی حرفه‌‌ای یکی از اصناف تمدن‌‌ساز دوران اسلامی [ایران] یعنی بنّایان و معماران به رشته تحریر درآمده است.