به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، چهل و دومین جلسه شورابه تاریخ ۳۰ مهر ۹۶ در اتاق جلسات پژوهشکده تشکیل شد.

بررسی کرسی های ترویجی و نقد که از سوی هیأت حمایت از کرسی های نریه پردازی دنبال می شود اولین موضوع مورد گفتگو بود که شورا بر انجام درست و عالمانه آن پافشاری کرد. همچنین چگونگی و سطح همکاری با مراکز علمی و ورود به عرصه های نمایشگاهی از مباحث دیگر پیش از دستور بود، اما مهم ترین مباحث در خصوص سه مسأله مهم پژوهشی درگرفت؛ بازتاب مفهوم صداقت در اشعار شاعران فارسی زبان از سده هفتم تا پیدایی شعر نو، اولین مسأله مطروحه بود که با توجه به ضرورت شناخت جوامع ایرانی اسلامی در دوره های مختلف تاریخی، در آینه شعر شعرا، مورد مداقه قرار گرفت، سبک زندگی اسلامی و الگوهای فرهنگی آن در پرتو مبانی و روش استنباط فقهی مرحوم صدر، دیگر موضوع نشست بود. اساتید محترم حاضر، اصل ورود به چنین مباحث را از ضرورت های جامعه دانستند، چنان که موضوع شناسی فقهی کالاهای فرهنگی به عنوان موضوع دیگر، از همین منظر مورد تأمل قرار گرفت.

شورای پژوهش بر انجام پژوهش های ناظر به نیازهای روز و گره گشا تأکید کردند، چنان که ارائه کارهایی متناسب با مخاطب در سطوح محتلف نیز ضروری دانشته شد.