به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، کرسی ترویجی درآمدی بر تفسیر اجتماعی قرآن(مطالعه موردی«ماهیت قوانین اجتماعی در قرآن») با همکاری پژوهشکده اسلام تمدنی و جامعه المصطفی العالمیه مشهد در دانشکده علوم قرآنی مشهد با ارائه دکتر سیدعلی نقی ایازی عضو هیأت علمی گروه قرآن و مطالعات اجتماعی پژوهشکده اسلام تمدنی برگزار شد.

مدیریت این کرسی را دکتر مجتبی نوروزی عضو هیأت علمی و معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم قرآنی بر عهده داشت.

در این جلسه، دکتر سید علی نقی ایازی دکترای جامعه شناسی و عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به ارائه مقاله خود پرداخت و ناقدین این کرسی دکتر محسن رجبی عضو هیأت علمی دانشکده علوم قرآنی مشهد و حجت الاسلام دکتر محمد قربان زاده عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه مشهد مقدس بودند.

همچنین در این جلسه، حاضرین در جلسه نیز سؤالات خود را مطرح و دکتر ایازی به آن ها پاسخ داد.