در آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره «کتاب قرآنی سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم» صورت پذیرفت؛

کسب رتبه سوم کتاب«مستندسازی قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با روش تحلیل محتوای کیفی» اعظم مزینانی با راهنمایی دکتر سیدمصطفی احمدزاده

آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره «کتاب قرآنی سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم» به منظور ترویج معارف قرآن و فرهنگ وحیانی با معرفی آثار برگزیده و تشویق مؤلفان، مترجمان و مصححان از میان عموم اندیشمندان قرآن‌پژوه،در دانشکده علوم قرآنی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی،کتاب«مستندسازی قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با روش تحلیل محتوای کیفی» نوشته اعظم مزینانی و با راهنمایی دکتر سیدمصطفی احمدزاده در آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره «کتاب قرآنی سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم» حائز رتبه سوم شد.

شایان ذکر است در جشنواره کتاب قرآنی سال ۱۴۰۲ مجموعاً بیش از ۱۷۰ اثر دریافت شد. در مرحله نخست ۳۰ اثر انتخاب و در مرحله آخر  ۵ اثر برتر شدند.