در مصاحبه با دکتر محمد مسعود سعیدی جامعه شناس و عضو هیأت علمی گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی مطرح شد:

راه کارهای مشارکت حداکثری در انتخابات

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، دکتر محمدمسعود سعیدی جامعه شناس و عضو هیأت علمی گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی، به گفتگو با واحد اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی پرداخت.

وی در خصوص انتخابات ۱۴۰۰ گفت:احتمال زیادی داده می‌شود که اکثر مردم در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت نکنند که متأسفانه احتمال معقولی است.

دکتر سعیدی افزود: علت این مسأله، ناامیدی ایشان است. علت ناامیدی اکثر مردم، این تجربۀ مکرر چندین ساله است که دریافته‌اند نمی‌توانند در تغییر برخی از سیاست‌هایی که از آن‌ها رضایت ندارند، نقشی داشته باشند. دریافته‌اند برخی از اشخاص و نهادهای غیرانتخابی بدون توجه به رضایت مردم راه خودشان را می‌روند و انتخاب ریاست جمهوری نیز هیچ تأثیری در رفع مشکلاتشان ندارد.

عضو هیأت علمی گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی درباره راهکارهای حضور حداکثری مردم در انتخابات گفت: برای بالا رفتن مشارکت مردم در انتخابات، ریشه‌ای‌ترین و بزرگ‌ترین مانع را ابهام قانون اساسی دربارۀ رابطۀ حاکمیت خدا و انسان، و تشتت آراء ناشی از تفاسیر شخصی و گروهی آن می‌دانم.