چهارم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ ، با حضور آیت الله سیدمنذر حکیم ، رئیس پژوهشکده الذریه النبویه پژوهشگاه مطالعات تقریبی، کرسی نقد کتاب «نظریه اعتبار قانونی در گذار از شخصیت گرایی» برگزار می شود. این کتاب که اثر حجت الاسلام و المسلمین علی الهی خراسانی پژوهشگر گروه فقه کاربردی پژوهشکده اسلام تمدّنی و مدرس حوزه علمیه خراسان است در سال ۱۳۹۵ به عنوان پروژه پایان یافته گروه فقه کاربردی توسط انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شده است. این اثر پژوهشی با اشراف و تحت نظارت علمی آیت الله شیخ مهدی مروارید و حمایت گروه فقه کاربردی به انجام رسیده است. در دعوتنامه این نشست تخصصی این چنین آمده است:

گفتگو درباره "اصول فقه" که دانشی کهن، پردامنه و نقش‌آفرین در عرصه استنباط احکام دینی و قوام شریعت است، در طول تاریخ وجود داشته و همچنان دغدغه صاحب‌نظران است. یکی از محورهای بایسته گفت‌وگوهای عالمانه که در به‌روزرسانی و کارآمدی آن تأثیر جدّی دارد، سخن گفتن از پارادایم‌های موجود و مطلوب در اصول فقه است. به جهت نقش پارادایم در پیشرفت و تحوّل یک دانش، گروه پژوهشی فقه کاربردی این مقوله را مورد اهتمام قرار داده است و اثری پژوهشی را در این راستا در معرض ملاحظه و ارزیابی اصحاب اندیشه قرار داده و محصول منتشر شده را در جلسه‌ای با حضور فرهیختگان به نقد گذاشته است. بی‌گمان حضور فعال و عالمانه اساتید محترم و دانشوران ارجمند می‌تواند در اصلاح و تکمیل اثر منتشر شده، تأثیرگذار باشد.

اطلاعات مربوط به این نشست که هشتمین نشست تخصصی فلسفه علم فقه و اصول می باشد به شرح ذیل است:

ارائه دهنده:حجت الاسلام و المسلمین علی الهی خراسانی

استاد ناقد: آیت الله سیدمنذر حکیم

دبیر علمی: حجت الاسلام و المسلمین علی شفیعی

زمان برگزاری نشست: روز سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ ساعت ۱۷

مکان برگزاری: مشهد، چهارراه خسروی، خیابان آیت الله خزعلی، نبش کوچه روشن، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی.